Servicii transport – program, tarife, excursii și ambarcațiuni

Ambarcațiuni

transfer-excursiideltadunarii.ro dispune de 2 ambarcațiuni noi destinate atât transferurilor pe diferite rute solicitate de clienți, cât și pentru excursiile menționate de noi. Ambarcațiunile noastre sunt sigure, îngrijite, curate, astfel încât tu să te poți bucura de o plimbare cu barca în cele mai bune condiții.

În aceeași termeni vorbim și de curse rapide, de transport către Sfântu Gheorghe sau de transfer în binecunoscutele zone Mahmudia, Murighiol, Tulcea. Prin urmare ambarcațiunile de care amintim sunt Corsar 730 WT și Corsar 710 TRIP.

Corsar 730 WT – este o ambarcațiune creată special pentru water taxi în segmentul comercial, (de aici îi provine și denumirea), transport persoane și cargo. Se prezintă ca o ambarcațiune versatilă cu o platformă utilă mare, care poate fi configurată în format cargo, transport persoane standard, water-taxi silver class și business. Aceasta are o lungime de 7.30 metri și o lățime de 2,30 metri.

Corsar 710 TRIP – este o ambarcațiune cu care se pot duce în excursie până la 12 turiști, în condiții de confort și siguranță, prin ape mici, canale înguste, dar și pe Dunăre pe distanțe medii. Ea poate fi dotată, în funcție de preferințe, cu parasolar sau cu o prelată modular care poate fi folosită atât ca protecție de soare, cât și închisă complet, pentru vreme mai puțin prietenoasă.


PROGRAM

În cadrul serviciilor noastre de transport, respectiv transfer nu oferim un program fix, ci mai degrabă unul flexibil. Tindem către acest program flexibil întocmai pentru a veni în sprijinul clienților și pasagerilor noștri. În mare parte programul, orele de transport și transfer le vom decide de comun acord cu pasagerii, clineții, astfel încât acest program să nu reprezinte o presiune pentru aceștia sau un disconfort.

Dimpotrivă ne dorim ca toți clienții să aibă parte de un plus de confort, atunci când doresc și apelează la serviciile noastre de transport / transfer rapid cu barca. De asemenea pentru orice nelămurire sau întrebări suplimentare vă așteptăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru.

transport excursii delta dunarii
În atenția tuturor clienților noștri!
Punctul de plecare/sosire va fi la Cherhanaua lui Dumitrel din Portul Sfântu Gheorghe, locaţia fiind marcată şi pe harta ataşată din Google Maps
Transport DeltaDunarii

Tarife

Tarifele pe care le aplicăm serviciilor noastre de transport și transfer sunt în conformitate cu rigorile pieței. Un plus al serviciilor noastre îl constituie faptul că ne adresăm și acelor grupuri ceva mai mari (de exemplu o familie formată din părinți, copii și apropiați) care își doresc intimitate în timpul transportului cu barca sau în momentul în care se realizează transferul cu una dintre ambarcațiunile noastre. Bineînțeles acest lucru se poate realiza la cerere și în prealabil după o discuție avută telefonic în care să se ajungă la un consens.


Excursii cu barca pe canale

În cazul excursiilor lucrurile sunt mult mai simple și mai ușoare, având în vedere că traseul acestora se va stabili în funcție de cerințele grupului. Prin urmare toate detaliile care țin de excursiile cu barca vor fi stabilite de comun acord. Iar cel care vă va însoți în această călătorie cu barca va fi și ghidul dumneavoastră pentru a vă relata o parte dintre secretele locului și a Deltei Dunării.

Despre Noi Excursii in Delta Dunarii