MEMBRII ECHIPEI

Costin Dumitrel
COORDONATOR
Dumitrel Dimache
ADMINISTRATOR

DESPRE NOI

Povestea noastră a început cu ani în urmă și s-a transmis din tată în fiu. Bineînțeles pe parcursul acestei călătorii uimitoare serviciile noastre s-au diversificat, s-au adaptat în pas cu noile vremuri și mai mult decât atât oferă clienților noștri calitate și confort. La toate aceste trăsături mai putem adăuga un principiu esențial și anume promtitudinea.

Serviciile noastre sunt menite să vină în ajutorul și sprijinul clienților noștri. Astfel că în mare parte putem asigura transport și transfer rapid in Delta Dunării și pentru un grup mic de persoane, la cerere, fără să se țină cont de numărul acestora și fără să se țină seamă de vreun program sau vreo oră fixă.

De altfel, toate detaliile care țin de plecare, transfer sau transport le stabilim de comun acord cu ai noștri clienți. Același lucru se întâmplă și în cazul excursiilor din Deltă pe care le realizăm. Acestea se pot realiza la cerere și de asemenea nu țin cont de numărul de persoane sau de un posibil traseu sau program ca în cazul competitorilor.

Pentru fiecare excursie în parte, cel care vă va fi călăuză va fi și ghidul care vă va introduce în poveștile locului și cu care veți descoperi toate frumusețile din Delta Dunării. Altfel spus vă invităm pe toți, cu mic cu mare, la o plimbare cu barca să descoperim împreună o bună parte din secretele Deltei și din minunatele peisaje pe care le găsiți doar aici, la Sfântu Gheorghe.

Despre Noi Excursii in Delta Dunarii